Номинации за Оскар в понеделник на Телма

В понеделник, 13-ти јануари во 14:15, ТВ Телма ќе го пренесува во живо од Лос Анџелес објавувањето на номинациите за филмските награди Оскар. Американската Академија на филмска уметност и наука...

НАЈДОБРИТЕ ГОДИНИ

„Најдобрите години“ е семејна драмска серија. Во центарот на вниманието е на градската девојка Лорена (Катарина Радивојевиќ) која на село ја доведува игра на многу необични и судбоносни околности. Настаните...

БЛОКБАСТЕРИ НА ТЕЛМА 2018

ХИТ СЕРИИ 2018

0м+со Марија Атанасовска

Ом+ е 30 минутен магазин за родители кој се емитува секој работен ден од 12 часот во рамки на Утринската на Телма. Емисијата нуди информации за растот и развојот на...

СЕРИИ 2014

БЛОКБАСТЕРИ 2014

ФИЛМ – секоја вечер во 22

НОЌНО СТУДИО – понеделник до петок во 21 часот

БОКС – секоја сабота во 21 часот