НАЈДОБРИТЕ ГОДИНИ

„Најдобрите години“ е семејна драмска серија. Во центарот на вниманието е на градската девојка Лорена (Катарина Радивојевиќ) која на село ја доведува игра на многу необични и судбоносни околности. Настаните се одвиваат во место кое изобилува со интересни ликови, карактеристични за серијата. Како повечето врсници и Лорена се бори за успех, докажување и кариера, но и за љубов. Нејзиниот живот е постојана борба се додека не „заглави“ во малечкото село. Приорана да остаене во новото опкружување, се наоѓа во средиште на различни конфликти, расправии и недоразбирања. И покрај неприликите, полека но сигурно, Лорена повторно ќе почувствува страст кон животот, кон опојниот шарм на малечкото село, но и кон локалното момче Ранко. Тоа ќе ја наведе да ја преиспита вредноста на градскиот живот на кој е толку навикната и да ја прифати реланоста – нејзиниот живот е сега на село, а нејзината вистинска љубов е туѓ вереник.

8+NAJDOBRITE GODINI-1 oktomvri 2

Објавено на
© 2024 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ