За период: 04.05.2020 до 10.05.2020

5/4/20 07:00
5/4/20 07:50
Метео
5/4/20 07:55
реприза
5/4/20 09:45
реприза
5/4/20 10:50
Игран филм
5/4/20 12:30
ВЕСТИ
5/4/20 12:40
Метео
5/4/20 12:45
Телма амбуланта
5/4/20 13:45
90 минути
5/4/20 15:30
ВЕСТИ
5/4/20 16:10
Метео
5/4/20 16:15
македонски игран филм
5/4/20 17:30
играна серија
5/4/20 18:30
ВЕСТИ
5/4/20 19:15
дебатна емисија
5/4/20 21:10
играна серија
5/4/20 21:30
ВЕСТИ
5/4/20 22:10
Метео
5/4/20 22:15
играна серија
5/4/20 23:15
ЗАД ГРАНИЦИТЕ НА РЕАЛНОСТА/BEYOND THE EDGE (2018)/101 минути; Содржина: Тие се двајца ривали и несекојдневни комарџии со малку поинакви методи на игра , но на крајот само едниот од нив одлучува кој од нив ќе победи. Кој ќе биде одговорен за првиот грабеж на казино со помош на магија во историјата? Режија: Александар Богуславски, Франческо Чинквемани; Улоги: Антонио Бандерас, Милош Биковиќ; https://www.youtube.com/watch?v=rxs-PkXlw3w
5/5/20 07:00
5/5/20 07:50
Метео
5/5/20 07:55
реприза
5/5/20 09:50
реприза
5/5/20 10:40
реприза
5/5/20 12:30
ВЕСТИ
5/5/20 12:40
Метео
5/5/20 12:45
Телма амбуланта
5/5/20 13:45
90 минути
5/5/20 15:30
ВЕСТИ
5/5/20 16:10
Метео
5/5/20 16:15
контактна емисија
5/5/20 17:30
играна серија
5/5/20 18:30
ВЕСТИ
5/5/20 19:15
дебатна емисија
5/5/20 20:35
играна серија
5/5/20 21:30
ВЕСТИ
5/5/20 22:10
Метео
5/5/20 22:20
играна серија
5/5/20 23:05
И ПОНАТАМУ АЛИС/STILL ALICE (2014)/101 минути; Содржина: Алис има среќен живот и среќно семејство, се до дента кога ќе открие дека е болна. Болеста почнува да влијае на целото семејство, на нивните одлуки, но и на созревањето и сериозноста. Трогателната драма е добитник на наградата „Оскар“. Режија: Ричард Глејчер, Вош Вестморленд; Улоги: Џулиен Мур, Алек Болдвин, Кристен Стјуарт; https://www.youtube.com/watch?v=le84GmmGcxg
4/29/20 07:00
4/29/20 07:50
Метео
4/29/20 07:55
реприза
4/29/20 09:50
реприза
4/29/20 10:35
реприза
4/29/20 11:05
реприза
4/29/20 12:30
ВЕСТИ
4/29/20 12:45
Метео
4/29/20 12:48
Телма амбуланта
4/29/20 13:48
90 минути
4/29/20 15:30
ВЕСТИ
4/29/20 16:10
Метео
4/29/20 16:15
контактна емисија
4/29/20 17:30
играна серија
4/29/20 18:30
ВЕСТИ
4/29/20 19:15
дебатна емисија
4/29/20 20:35
играна серија
4/29/20 21:30
ВЕСТИ
4/29/20 22:12
Метео
4/29/20 22:15
играна серија
4/29/20 23:15
КОБРА/COBRA (1986)/ 87 минути; Содржина: Марион со прекарот Кобра е полицаец кој не бира средства за да ги исчисти улиците од криминалците. Во главна улога е Силвестер Сталоне кому ова му е една од легендарните улоги. Режија: Џорџ Косматос; Улоги: Силвестер Сталоне, Рени Сантони; https://www.youtube.com/watch?v=QoGoSu4NEyo
4/30/20 07:00
4/30/20 07:50
Метео
4/30/20 07:55
реприза
4/30/20 09:30
4/30/20 10:20
реприза
4/30/20 11:05
реприза
4/30/20 12:30
ВЕСТИ
4/30/20 12:45
Метео
4/30/20 12:48
Телма амбуланта
4/30/20 13:48
90 минути
4/30/20 15:30
ВЕСТИ
4/30/20 16:10
Метео
4/30/20 16:15
контактна емисија
4/30/20 17:30
играна серија
4/30/20 18:30
ВЕСТИ
4/30/20 19:10
Метео
4/30/20 19:15
дебатна емисија
4/30/20 20:35
играна серија
4/30/20 21:30
ВЕСТИ
4/30/20 22:10
Метео
4/30/20 22:15
играна серија
4/30/20 23:10
СЕДУМ ДЕНА СЛОБОДНИ/ HALL PASS ( 2011)/ 105 минути; Содржина: Рик и Фред се двајца мажи кои имаат потешкотии во бракот. Еден ден добиваат неверојатно изненадување од своите сопруги- една недела да прават што сакаат. Режија: Боби Фарели; Улоги: Овен Вилсон, Џејсон Судејкис; https://www.youtube.com/watch?v=NF9CPtD_UsI
5/1/20 07:00
5/1/20 07:50
Метео
5/1/20 07:55
реприза
5/1/20 09:50
реприза
5/1/20 10:35
5/1/20 11:05
реприза
5/1/20 12:30
Метео
5/1/20 12:35
Телма амбуланта
5/1/20 13:30
Игран филм
5/1/20 15:30
ВЕСТИ
5/1/20 16:10
Метео
5/1/20 16:15
5/1/20 17:30
играна серија
5/1/20 18:30
ВЕСТИ
5/1/20 19:15
дебатна емисија
5/1/20 20:35
играна серија
5/1/20 21:30
ВЕСТИ
5/1/20 22:12
Метео
1/24/20 22:15
ВИРТУАЛНА СВЕСТ/TRANSENDANCE (2014) /119 минути ПРЕМИЕРА; Содржина: Доктор Вил не е просечен истражувач а неговите идеи се чекор пред сите. Неговата опсесија за моќ и нови напредни откритија, ги надминува сите граници и го води до неконтролирана опасност... Режија: Воли Фистер; Улоги: Џони Деп, Ребека Хол, Морган Фримен; https://www.youtube.com/watch?v=VCTen3-B8GU
5/2/20 07:00
игран филм
5/2/20 08:40
реприза
5/2/20 10:40
5/2/20 11:30
5/2/20 12:01
емисија за автомобилизам
5/2/20 12:30
5/2/20 14:10
реприза
5/2/20 14:40
5/2/20 15:30
ВЕСТИ
5/2/20 16:08
Метео
5/2/20 16:10
реприза
5/2/20 17:00
5/2/20 17:50
играна серија
5/2/20 18:30
ВЕСТИ
5/2/20 19:08
Метео
5/2/20 19:10
ЛИНДОН Б. ЏОНСОН/LBJ (2016)/98 минути; Содржина: По атентатот на Џон Кенеди, улогата на Линдон Б. Џонсон во животите на Американците драстично ќе се смени. Додека нацијата го оплакува убиениот претседател Џонсон води нови битки. Приказна за политичкиот успон на Линдон Б. Џонсон. Режија: Роб Рајнер; Улоги: Вуди Харелсон, Ричард Џенкинс; https://www.youtube.com/watch?v=fyFI6OpDEG4
5/2/20 21:30
ВЕСТИ
5/2/20 22:10
Метео
5/2/20 22:15
МОСТОВИТЕ НА МЕДИСОН/THE BRIDGES OF MADISON COUNTY (1995)/135 минути; Содржина: Фотографот Роберт Кинкејд влегува во животот на домаќинката Франческа Џонсон, четири дена во 1960-тите. Љубовта меѓу двајцата се заканува да им ги смени животите од корен. Режија: Клинт Иствуд; Улоги: Клинт Иствуд, Мерил Стрип; https://www.youtube.com/watch?v=Up-oN4NtvbM
5/3/20 07:00
5/3/20 07:50
5/3/20 10:00
реприза
5/3/20 11:30
емисија за уредување на градини
5/3/20 12:00
5/3/20 15:30
ВЕСТИ
5/3/20 16:10
Метео
5/3/20 16:12
игран филм
5/3/20 17:45
5/3/20 18:30
ВЕСТИ
5/3/20 19:10
Метео
5/3/20 19:12
информативен магазин
5/3/20 20:00
забавно-кулинарско шоу
5/3/20 21:00
емисија за млади
5/3/20 21:30
ВЕСТИ
5/3/20 22:12
Метео
5/3/20 22:15
OДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ/SUICIDE SQUAD (2016)/123 минути; Содржина: Тие се група злосторници на кои не сакате да им се спротиставите. „Одредот на отпишаните“ тргнува во опасна мисија во замена за противуслуги. Гледајте го филмот кој освои „Оскар“. Режија: Дејвид Ајер; Улоги: Вил Смит, Џаред Лето, Маргот Роби; https://www.youtube.com/watch?v=CmRih_VtVAs